Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Mai 2021
Vizualizari: 351
Comentează add

PSD va depune o moţiune de cenzură până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare, a declarat prim-vicepreşedintele partidului, Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu: PSD va depune o moţiune de cenzură

radiojurnal

Sorin Grindeanu.    Foto: Arhivă

PSD va depune o moţiune de cenzură până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare, a declarat, astăzi, prim-vicepreşedintele partidului, Sorin Grindeanu.
 
Într-un interviu televizat, el a precizat că acest lucru se va întâmpla atunci când şansele moţiunii de a trece sunt cele mai mari.
 
Întrebat dacă negociază în acest sens cu UDMR şi cu AUR, Sorin Grindeanu a răspuns că fără aceste discuţii demersul PSD nu ar avea nicio şansă.
 
El consideră că mai este timp pentru depunerea moţiunii, chiar dacă sesiunea parlamentară se încheie la finalul lunii iunie şi a arătat că social-democraţii sunt nemultumiţi de guvernul condus de Florin Cîţu.
 
Sorin Grindeanu: Nu suntem mulţumiţi, suntem, din contră, nemulţumiţi total, dar moţiunea de cenzură, am spus, o vom depune pe această sesiune parlamentară, atunci când şansele noastre de a trece această moţiune sunt cele mai mari. Testăm aceste lucruri zi de zi în parlament, prin diversele acţiuni pe care le facem. În continuare majoritatea există în parlament. Eu cred, în schimb, că lucrurile încep să se degradeze, pentru că vrând-nevrând, creşte nivelul tensiunilor politice legat de alegeri interne în PNL. De asemenea, în toamnă, vor fi alegeri şi la USR PLUS.
 
(PH)

Etichete Sorin GrindeanuPSDmotiune de cenzura(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live