Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Septembrie 2022
Vizualizari: 539
Comentează add

Vicepremierul Sorin Grindeanu a vorbit despre adoptarea propunerii privind mărirea indemnizațiilor pentru demnitari.

Sorin Grindeanu despre creșterea salariilor demnitarilor

radiojurnal

Sorin Grindeanu. Foto: gov.ro

Vicepremierul Sorin Grindeanu s-a referit la votul de miercuri din Senat prin care au fost mărite salariile demnitarilor.


Sorin Grindeanu: Sper ca în Camera Deputaților să fie respinsă propunerea de la Senat, și sunt parlamentar. Eu zic că indemnizația pe care o avem acum e absolut decentă. Ați văzut și decizia PSD-ului anunțată. Sunt convins că a fost o greșeală ceea ce s-a întâmplat ieri în Senat. Camera Deputaților va repara această greșeală. Dacă am înțeles corect, ieri în Senat a fost o propunere a UDMR-ului, preluată și de ceilalți. Spiritul ăsta de a vota cam tot ce vine din partea unei formațiuni din coaliție nu cred că e totdeauna corect.


Realizator: Miercuri, cu 92 de voturi pentru și 22 împotrivă, Senatul a adoptat, în calitate de primă cameră parlamentară sesizată, o prevedere legislativă potrivit căreia, de la 1 noiembrie ar urma să fie majorate indemnizațiile demnitarilor.

UDMR, care a inițiat proiectul, a susținut că scopul urmărit este de a actualiza salariile la nivelul primăriilor, în timp ce USR a criticat măsura, considerând că aceasta reintroduce pe ușa din dos majoritatea indemnizațiilor pentru demnitari și aleșii locali.


Etichete sorin grindeanusenatsalariidemnitariudmrusrpsd

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live