Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Constanţa

23 Iunie 2019
Vizualizari: 700
Comentează add

Sondaje pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidentiale

radio-romania-constanta

    

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat, ieri, la şedinţa informală de la Neptun a Biroului Executiv al PSD, că va intra în cursa internă din partid pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale de la toamnă.
 
El se alătură, astfel, altor doi social-democraţi care au exprimat astfel de intenţii, senatorul Şerban Nicolae şi deputatul Liviu Pleşoianu. De la Radio România Constanţa transmite colegul nostru, Bogdan Comşa.
 
Reporter: Preşedintele partidului și totodată premierul Viorica Dăncilă a declarat că o decizie finală în privința candidatului PSD va fi luată după efectuarea unor sondaje în rândul electoratului.

Viorica Dăncilă: Eu le-am cerut tuturor colegilor care vor să candideze să își anunțe candidatura, pentru că este bine să știm din timp dacă unii colegi vor să candideze pentru prezidențiale, tocmai pentru a vedea care dintre colegi are cele mai mari șanse.
 
Reporter: De când vor începe aceste sondaje interne?
 
Viorica Dăncilă: De săptămâna viitoare.
 
Reporter: Viorica Dăncilă a mai precizat că în partid nu există tensiuni în acest moment și că este normal să mai apară și unele discuții divergente. Şi-au mai anunţat candidaturile pentru funcția de președinte executiv al PSD ministrul dezvoltării, Daniel Suciu, şi Daniel Florea, primarul Sectorului 5 al Capitalei. Alte candidaturi ar putea să vină din partea lui Robert Cazanciuc și a lui Paul Stănescu pentru postul de secretar general al PSD.
 
Vă reamintim că PSD îşi va alege o nouă conducere la congresul programat pe 29 iunie.

Etichete PSDşedinţa informală de la NeptunEugen TeodoroviciViorica Dăncilă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live