Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

10 Aprilie 2020
Vizualizari: 295
Comentează add

Echipa condusă de lt. col. dr. Constantin Vlase continuă să implementeze măsurile necesare pentru soluționarea problemelor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

Soluționarea problemelor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva

florin-lepadatu

Foto: radiocluj.ro

Echipa de medici militari condusă de lt. col. dr. Constantin Vlase continuă să implementeze măsurile necesare pentru soluționarea problemelor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

Potrivit coordonatorului echipei, în prima fază, pentru eficientizarea actului medical şi pentru protecţia personalului medico-sanitar, se reconfigurează circuitele şi are loc relocarea pacienţilor.

În paralel se efectuează dezinfecţia de tip înalt a spaţiilor eliberate, în vederea pregătirii acestora pentru a putea asigura un număr suplimentar de locuri pentru viitorii pacienţi.

De asemenea, s-a făcut o evaluare şi s-au luat unele măsuri în ceea ce priveşte stocurile existente de medicamente, materiale de protecţie şi aparatura medicală pentru situaţiile de urgenţă.

Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Hunedoara,  în următoarele 48 de ore, pe lângă tratarea pacienţilor internaţi în spital, cea mai importantă acţiune va fi legată de schimbarea personalului aflat acum în spital, cu cei care vor intra în activitate începând de luni 13 aprilie 2020. 

Lt. Col. Dr. Constantin Vlase, specialist în boli infecţioase, a precizat că, împreună cu întreg personalul medical şi auxiliar de la S.J.U. Deva, va face tot ce este posibil pentru tratarea pacienţilor şi protecţia personalului. Locuitorilor din Deva şi din judeţul Hunedoara, medicul militar le transmite că un mare sprijin adus cadrelor medicale din partea lor, poate fi adus prin respectarea regulilor de distanţare socială şi de protecţie personală.

Potrivit estimărilor echipei medicale, spitalul ar putea ieși luni din carantina impusă începând cu 30 martie, ne-a relatat corespondentul RRA, Ilie Pintea.


Etichete medicispital

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live