Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

10 Decembrie 2019
Vizualizari: 474
Comentează add

Potrivit unui comunicat, solista a decedat luni, 9 decembrie, "după o luptă de 17 ani cu cancerul".

Solista grupului suedez Roxette, Marie Fredriksson, a încetat din viaţă Solista grupului suedez Roxette, Marie Fredriksson, a încetat din viaţă - Conține video

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Solista trupei muzicale suedeze Roxette, Marie Fredriksson, s-a stins din viaţă, la vârsta de 61 de ani, a confirmat managerul acesteia, Marie Dimberg.

BBC aminteşte că starul suedez a cunoscut succesul global în anii '90, cu hituri precum "Joyride", "The Look", "Listen to your heart" şi "It Must Have Been Love" - acesta din urmă fiind rescris, pentrua fi inclus în coloana sonoră a filmului "Pretty Woman".

Potrivit unui comunicat, solista a decedat luni, 9 decembrie, "după o luptă de 17 ani cu cancerul". Fredriksson a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală în 2002, din cauza căreia şi-a pierdut vederea la ochiul drept, însă, după mai mulţi ani de tratament, a revenit în viaţa publică şi a mers din nou în turnee cu Roxette din 2008 până în 2016.

Boala a revenit, însă, iar familia artistei a transmis că aceasta s-a stins din cauza "afecţiunii sale anterioare", la începutul acestei săptămâni.

"Marie ne lasă o uriaşă moştenire muzicală. Vocea ei extraordinară - puternică şi, în acelaşi timp, sensbilă - şi performanţele sale live ni le vom aminti noi toţi, cei care am fost suficient de norocoşi să le auzim", a subliniat managerul artistei.


Etichete RoxetteMarie Fredriksson,JoyrideThe Look

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live