Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Ianuarie 2022
Vizualizari: 709
Comentează add

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, anunţă că va solicita în coaliţia de guvernare ca Ministerului Sănătăţii să i se ceară să prezinte măsurile luate pentru a opri evoluţia pandemiei.

Solicitare a preşedintelui PNL, Florin Cîţu, către coaliţia de guvernare

radiojurnal

  Florin Cîțu. Foto: Agerpres.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, anunţă că va solicita în coaliţia de guvernare ca Ministerului Sănătăţii să i se ceară să prezinte măsurile luate pentru a opri evoluţia pandemiei de COVID, precum şi impactul acestora.

În ceea ce priveşte impunerea certificatului verde la locul de muncă, Florin Cîţu a precizat că singurul proiect depus la Parlament în acest sens este al PNL şi că nimeni altcineva nu-şi asumă vreo altă variantă:

Florin Cîţu: În acest moment, este singurul proiect pe care-l avem. Dacă altcineva depune un alt proiect în Parlament, dacă Guvernul îşi asumă guvernarea pe el, bineînţeles că atunci trebuie să ne uităm la acela, dar, până atunci, avem un singur proiect - acesta - şi dacă - şi eu înţeleg de la specialişti că aceste măsuri ale certificatului verde ajută atât la creşterea numărului de persoane vaccinate, cât şi la stagnarea sau la reducerea efectelor acestei pandemii - mergem cu el mai departe. Dacă sunt şi alte soluţii, dacă preşedintele Partidului Social Democrat, domnul Ciolacu, are şi altă soluţie, sunt foarte deschis să vedem şi altă soluţie, dar, vă spun foare clar, nu va accepta nicio soluţie.
 
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a mai anunţat că săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă a coaliţiei de guvernare în care se va discuta despre certificatul verde, Legea offshore şi reformele din PNRR.
 

Etichete PNLFlorin Cîţucoaliţia de guvernarecertificatul verde la locul de muncă(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live