Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Miercuri, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

7 Octombrie 2017
Vizualizari: 366
Comentează add

Tronsonul de altitudine Rânca - Obârşia Lotrului de pe DN67 C - Transalpina este închis circulaţiei, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Șoferi, atenție cum circulați!

alex-lancuzov

  Foto: Arhiva - Mario Balint.

Tronsonul de altitudine Rânca - Obârşia Lotrului de pe DN67 C - Transalpina este închis circulaţiei, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Şoferii care nu respectă restricţia temporară riscă suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile. 

Pe DN1 Valea Prahovei - carosabil ud, a plouat.

Până duminică seara, bulevardul central din staţiunea Sinaia este închis pentru festivalul Sinaia Forever; ruta colitoare - DN1, centura din dreptul Gării Sinaia.

Dacă mergeţi pe DN73 Fundata - Bran - Cristian, atenţie, sunt mai multe zone cu lucrări de modernizare.

Adaptaţi viteza pe serpentine, pentru că pe mai multe şosele de altitudine nu sunt montate peste tot glisierele metalice de protecţie la marginea carosabilului. Şi semnalizarea este o problemă în condiţii de ploaie.

După reasfaltare, pe mai multe tronsoane importante încă nu sunt trasate marcajele.

Nu avem restricţii pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti.

Conduceţi în permanenţă cu luminile de întâlnire aprinse, adaptaţi şi viteza, porniţi ventilaţia, pentru a preveni aburirea interiorului. Pe DN7, în Argeş, este o tamponare între Drăganu şi Morăreşti.

Conduceţi prudent pe Valea Oltului, între Căciulata şi Brezoi un microbuz a derapat şi a ieşit, a oprit în şanţ, fără victime.

În Bucureşti, după ora 14:00, pe Bulevardul Magheru, în zona Teatrului Nottara, este program un festival de teatru pe trotuar. Potrivit Poliţiei Rutiere, se va închide după ora 14.00 prima bandă, bineînţeles, şi în funcţie de condiţiile meteo.


Etichete infotraficploaierestrictii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live