Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 22 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Ianuarie 2018
Vizualizari: 1042
Comentează add

Trupul neînsufleţit al istoricului Neagu Djuvara este depus la Catedrala Greco-Catolică "Sfântul Vasile cel Mare" din Capitală.

Slujba de înmormântare a lui Neagu Djuvara, duminică la ora 12:00

radiojurnal

Trupul neînsufleţit al istoricului Neagu Djuvara este depus la Catedrala Greco- Catolică "Sfântul Vasile cel Mare" din Capitală, de pe strada Polonă.

Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face astăzi şi mâine până la ora 21:00. Duminică la ora 12:00 are loc la slujba de înmormântare, prezidată, la cererea expresă a defunctului, de episcopul greco-catolic de Bucureşti.

La invitaţia familiei, vor fi prezenţi un reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române şi parohul comunităţii catolice de limbă franceză din Capitală.

De la Catedrala Greco-Catolică "Sfântul Vasile cel Mare", unde are loc slujba de înmormântare, sicriul va fi condus apoi la mormântul familiei Djuvara din Cimitirul Bellu, unde episcopul va rosti dezlegarea.

Vor fi aduse onorurile militare cuvenite pentru un Cavaler al Ordinului Naţional "Steaua României", mai anunţă Episcopia Greco-Catolică de Bucureşti.


Etichete Slujba de înmormântareNeagu Djuvara

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live