Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Moţatu

17 Octombrie 2010
Vizualizari: 1563
Comentează add

Într-o emisiune difuzată anterior la un post de televiziune, şeful statului a afirmat că protestul angajaţilor de la finanţe a creat "o imagine proastă" într-o instituţie extrem de importantă.

Situaţia de la finanţe, discutată de preşedinte şi premier

sorin-motatu

Proteste ale funcţionarilor din finanţe.Foto: Agerpres

Preşedintele Traian Băsescu a discutat la Palatul Cotroceni cu premierul Emil Boc despre situaţia de la Ministerul de Finanţe.

Într-o emisiune difuzată anterior la un post de televiziune, şeful statului a afirmat că protestul angajaţilor de la finanţe a creat "o imagine proastă" într-o instituţie extrem de importantă şi că prin această acţiune a ieşit la suprafaţa "o bubă clientelară", respectiv stimulentele.

Preşedintele a precizat că problema stimulentelor "a scăpat" guvernului atunci când a comprimat salariile şi sporurile prin legea de salarizare.

În acelaşi timp, Traian Băsescu a apreciat că trebuie depăşită actuala situaţie în care românii consumă mai mult decât produc, iar banii de la buget să fie folosiţi şi pentru investiţii.

Şeful statului a mai spus că în condiţiile în care actualul acord cu FMi va fi dus la bun sfârşit va urma o perioadă de consolidare macroeconomică şi a precizat că susţine scăderea contribuţiilor salariaţilor şi nu reducerea cotei unice.


Etichete Traian BăsescuCotroceniEmil Bocdiscuţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live