Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL Joi, 21 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Iulie 2018
Vizualizari: 461
Comentează add

În judeţul Vrancea, drumarii acţionează la această oră, pentru a îndepărta de pe DN 2D pietrele căzute în cursul dimineţii în dreptul localităţii Lepşa.

Situaţia din judeţul Vrancea, în urma inundaţiilor

radiojurnal

Foto: Arhivă.

 În judeţul Vrancea, drumarii acţionează la această oră, pentru a îndepărta de pe DN 2D pietrele căzute în cursul dimineţii în dreptul localităţii Lepşa.

În zonele inundate pompierii ajută la evacuarea apei cu motopompe. Corespondentul Radio România Actualităţi, Gabriel Sava explică.


Reporter: Potrivit ISU Vrancea, în cursul dimineţii, pe DN 2D în satul Lepşa pe carosabil au căzut stânci. Din fericire acestea nu au făcut victime omeneşti şi nici materiale. În  zonă intervine secţia Drumuri Naţionale Focşani cu utilaje specifice, iar traficul se derulează pe un singur sens.


Continuă misiunea de evacuare a apei din mai multe gospodării din Tătăranu, stat Bordeasca Veche, şi Tulnici, sat Lepşa. Intervin pompierii militari din cadrul ISU Vrancea, în cooperare cu reprezentanţii SVSU.

Pe tot parcursul nopţii cursurile de apă din judeţ au fost supravegheate permanent.

În urma evaluării din tern a situaţiei create şi analizării datelor primite referitoare la oscilaţiile de niveluri şi debite pe cursurile de apă nu s-a impus punerea în aplicare a măsurii de evacuare a populaţiei.


Etichete judeţul Vranceaîn urma inundaţiilorisu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live