Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut (CONTINUARE) Luni, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Mihai

25 Mai 2018
Vizualizari: 516
Comentează add

The Chicago Tribune şi LA Times se numără printre grupurile media americane care anunţă printr-un mesaj că nu pot fi consultate momentan în mai multe ţări ale Uniunii Europene.

Site-urile mai multor grupuri media americane nu pot fi accesate din UE

mihaela-mihai

 Foto: pixabay.com.

Paginile de internet ale mai multor publicaţii americane nu pot fi accesate din Europa vineri, 25 mai, în prima zi de aplicare a noului regulament comunitar privind protecţia datelor cu caracter personal.

The Chicago Tribune şi LA Times se numără printre grupurile media americane care anunţă printr-un mesaj că nu pot fi consultate momentan în mai multe ţări ale Uniunii Europene, scrie BBC.

Noul regulament comunitar impune norme mai aspre în privinţa modalităţii prin care firmele gestionează datele personale ale clienţilor lor. Milioane de căsuţe poştale electronice din Europa au fost umplute în ultimele săptămâni cu mesaje trimise de companii dornice să obţină acorduri explicite privind expedierea de materiale de publicitate, dar şi în privinţa colectării de informaţii personale de la clienţii.

Folosirea necorespunzătoare şi gestionarea neadecvată a datelor pot fi amendate drastic de vineri, 25 mai, iar sancţiunile pot ajunge şi la 4 la sută din cifra anuală de afaceri.


Etichete uela TIMESGDPRDATE PERSONALEemailinformaţii personale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live