Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

4 Martie 2014
Vizualizari: 2611
Comentează add

Pianista Sînziana Mircea şi violoncelistul Adrian Naidin, invitaţi la „Interviurile Radio România Muzical”, În direct în FM, dar şi audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro.

Sînziana Mircea şi Adrian Naidin, la Radio România Muzical

radio-romania

Pianista Sînziana Mircea.

Pianista Sînziana Mircea şi violoncelistul Adrian Naidin, invitaţi la „Interviurile Radio România Muzical”

În direct în FM, dar şi audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro, emisiunea „Interviurile Radio România Muzical” îi are protagonişti joi, 6 martie, între orele 19:00 şi 20.30, pe pianista Sînziana Mircea şi violoncelistul Adrian Naidin.

În direct în FM, dar şi audio-video pe site-ul www.romania-muzical.ro, emisiunea „Interviurile Radio România Muzical” îi are protagonişti joi, 6 martie, între orele 19:00 şi 20.30, pe doi dintre muzicienii care au fost incluşi în lista întocmită de Foreign Policy România a celor 100 de nume din România care mişcă ţara prin puterea ideilor sau a faptelor lor: pianista Sînziana Mircea şi violoncelistul Adrian Naidin.

Înregistrarea video a emisiunii realizate de Cristina Comandaşu va fi ulterior postată pe site-ul www.romania-muzical.ro şi pe contul youtube al Radio România Muzical.

Sînziana Mircea este laureată din 2014 a premiilor Ligii studenţilor români din străinătate la categoria Arte.

Studentă a Hochschüle für Musik und Tanz din Köln, ea a susţinut recitaluri şi concerte pe scene importante europene şi asiatice.

În 4 martie 2014 apare într-un recital la Sala mică a Ateneului Român, în cadrul „Stagiunii de marţi seara” – fragmente din această înregistrare pot fi ascultate şi la „Interviurile Radio România Muzical” din 6 martie 2014.

Violoncelistul Adrian Naidin este membru al Orchestrei Naţionale Radio; a fost evidenţiat de Foreign Policy România la secţiunea Cultură „pentru împletirea de clasic cu folcloric”, aceasta, pentru că Adrian Naidin este recunoscut şi pentru proiectele sale cross-over ce au în prim plan muzica populară românească.

În cadrul emisiunii „Interviurile Radio România Muzical” din 6 martie 2014 pot fi ascultate o serie de înregistrări din decembrie 2011 cu un astfel de repertoriu, realizate în studiourile Radio România.


Etichete Radio România ActualităţiemisiuneSînziana MirceaAdrian NaidinpianviolencelONR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live