Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

13 Februarie 2016
Vizualizari: 986
Comentează add

Poliţia cercetează, la faţa locului, cauzele care au condus la producerea exploziei, existând suspiciunea că victima ar fi încercat să se sinucidă.

Sinucidere sau neatenție? Explozie puternică într-un apartament din Tecuci

maria-mandita-galati

Arhivă foto: Gina Bahor.

O explozie a unei butelii, urmată de un incendiu s-au produs, astăzi, la etajul al III-lea al unui bloc din municipiul Tecuci, proprietarul, un bărbat de 65 de ani fiind salvat de lucrătorii ISU Galaţi şi dus de urgenţă la Spitalul municipal Tecuci, victima prezentând arsuri pe 50% din corp, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, maior Eugen Chiriţă.

Potrivit acestuia, explozia şi incendiul nu au afectat celelalte apartamente din blocul în care a avut loc evenimentul, motiv pentru care nu s-a impus evacuarea celorlalţi locatari.

Totuşi, a fost informat Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru a trimite o echipă care să verifice dacă structura de rezistenţă a blocului a fost sau nu afectată.

Poliţia cercetează, la faţa locului, cauzele care au condus la producerea exploziei, existând suspiciunea că victima ar fi încercat să se sinucidă, deoarece butelia care a explodat se afla în mijlocul camerei, deconectată de la aragaz.    


Etichete explozie in bloc din tecucibutelie explodatavictimaisu galatisinucidere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live