Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. OMUL CU CHITARA (R)-continuare Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Carmen Valică

15 Ianuarie 2011
Vizualizari: 1777
Comentează add

Din sumar: Previziunile economice au fost confirmate, partidele parlamentare au readus în atenţie teme delicate, iar Cristina Neagu ne-a reamintit că există bucurie şi performanţă şi dincolo de fotbal.

Sinteza săptămânii 10-15 ianuarie

carmen-valica

Această săptămână a confirmat previziunile economice ale sfârşitului de an.

Institutul de statistică a anunţat că rata inflaţiei a fost dublă faţă de 2009, Banca Mondială se aşteaptă la o creştere de 1,5% pentru România în 2011, iar Fondul Monetar Internaţional reia avertismentele cu privire la plata datoriilor statului şi menţinerea echilibrului bugetar.

Tot în această săptămână partidele parlamentare au readus în atenţie teme delicate precum modificarea legii electorale sau a celor siguranţei naţionale.

O sportivă româncă ne-a reamintit că există bucurie şi performanţă şi dincolo de fotbal. Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare de handbal din lume în 2010.

Audio: Sinteza săptămânii 10-15 ianuarie

Declaraţia săptămânii: Guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, pledează pentru continuarea aplicării măsurilor de austeritate în prima jumătate a anului 2011. (13 ianuarie 2011, The Money Channel)


Etichete sinteza săptămâniipreviziuni economiceCristina NeaguFMIMugur Isărescu

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live