Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 30 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

25 Martie 2021
Vizualizari: 435
Comentează add

Conducerea companiei a solicitat recent evacuarea spaţiilor comerciale, în regim de urgenţă până la data de 2 aprilie ca urmare a nerespectării normelor de siguranţă la incendiu.

Sindicatul de la Metrou ameninţă că mâine va ţine în depouri 10 trenuri

alex-lancuzov

  Magistrala 5. Foto: Răzvan Stancu.

Sindicatul de la Metrou ameninţă că mâine ţine în depouri 10 trenuri din cele 80 câte circulă zilnic în Bucureşti

 
Magazinele din spaţiile comerciale de la Metrou au fost construite conform legii iar 80 % dintre acestea sunt proprietatea sindicatului anunţă reprezentanţii angajaţilor Metrorex ca reacţie la solicitarea conducerii companiei de evacuarea a spaţiilor comerciale, în regim de urgenţă până la data de  2 aprilie ca urmare a nerespectării normelor de siguranţă la incendiu. 
 
Mai mult, sindicatul de la Metrou ameninţă că de mâine, 10 rame din totalul de 80 de trenuri câte circulă zilnic în Bucureşti vor rămâne în depou invocând lipsa de personal calificat.
 
Disputa între Noua Conducere a Companiei Metrorex şi Sindicatul de la Metrou a apărut, după ce, luna trecută Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă a anunţat că majorarea salariilor cu 18 % pentru aproape 6000 de angajaţi de la sfârşitul anului trecut a fost ilegală şi nu poate fi menţinută anul acesta. 

Etichete metroumetrorexsindicat(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live