Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Ianuarie 2022
Vizualizari: 257
Comentează add

Protestul este determinat de neaplicarea în integralitate, începând cu 1 ianuarie, a Legii 153, de diminuarea unor pensii de serviciu și de neactualizarea normei de hrană.

Sindicatul Național al Polițiștilor pichetează ministerul Finanțelor

radiojurnal

    Foto: Arhivă

Reprezentanţi ai Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual pichetează astăzi, între orele 10:00 și 12:00, Ministerul Finanțelor.

La acțiunea de protest au anunțat că participă și membri ai Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Protestul este determinat, printre altele, de neaplicarea în integralitate, începând cu 1 ianuarie, a Legii 153 din 2017, de diminuarea unor pensii de serviciu ale polițiștilor și de neactualizarea normei lunare de hrană în raport cu indicii prețurilor de consum stabiliți de Institutul Național de Statistică.

La rândul lor, lucrătorii din penitenciare reclamă, într-un comunicat, faptul că prin lipsa de interes a guvernanților față de structurile din sectorul de apărare, ordine publică și securitate năațională, clasa politică urmărește deprofesionalizarea și slăbirea autorității oamenilor legii în fața infractorilor.


Etichete politistisindicatprotest(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live