Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100 DE MINUTE BUNE Miercuri, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Angela Matei

24 Martie 2018
Vizualizari: 502
Comentează add

Sindicatele din Poliţie şi Penitenciare protestează, la această oră, în faţa Ministerului de Interne, nemulţumite de condiţiile de lucru şi de salarizare.

Sindicatele din Poliţie şi Penitenciare protestează în faţa MAI

angela-matei

Sindicatele din Poliţie şi Penitenciare protestează, la această oră, în faţa Ministerului de Interne, nemulţumite de condiţiile de lucru şi de salarizare.

După prânz, manifestanţii ar urma să plece într-un marş către Piaţa Victoriei pentru a protesta în faţa guvernului. 

Poliţiştii şi angajaţii din penitenciare spun că motivele care i-au determinat să declanşeze conflictul de muncă şi să iasă în stradă pentru a-şi revendica drepturile sunt eşecul dialogului social şi indiferenţa factorilor decidenţi faţă de problemele grave care îi afectează.

Salarizarea poliţiştilor şi a personalului contractual, subfinanţarea Ministerului de Interne şi logistica deficitară, tergiversarea adoptării unui nou statut al poliţistului, deficitul de personal şi lipsa unei protecţii reale a poliţiştilor sunt doar câteva dintre cauzele invocate de către cei care protestează.

Potrivit reprezentanţilor sindicatelor, sunt prezenţi poliţişti din toată ţara care au venit cu autocare în Bucureşti încă din cursul nopţii. În semn de solidaritate cu poliţiştii, participă la protest şi angajaţii din penitenciare.

Protestul se va desfăşura aici, în faţa Ministerului de Interne, până la ora 12:00, când protestatarii se vor îndrepta în marş către Piaţa Victoriei, unde vor avea o nouă formă de protest în faţa guvernului pentru a-şi revendica drepturile.


Etichete Sindicatele din Poliţie şi Penitenciare protesteazămaisalarii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live