Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Ianuarie 2018
Vizualizari: 486
Comentează add

FSLI se adresează către întreaga clasă politică din România, ca să nu împingă ţara în instabilitate economică şi socială, ca urmare a neînţelegerilor din interiorul PSD.

Sindicatele din învăţământ, apel la întreaga clasă politică

radiojurnal

Foto: arhivă Agerpres.

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, care reprezintă interesele a peste 165 de mii de membri de sindicat, se adresează către întreaga clasă politică din România, ca să nu împingă ţara în instabilitate economică şi socială, ca urmare a neînţelegerilor din interiorul PSD.

Sindicaliştii fac apel către forul de conducere al PSD să găsească oameni potriviţi, care să facă parte din viitorul guvern, fiind nevoie de profesionişti, care să continue proiectele începute, cel puţin în educaţie.

Ei amintesc faptul că până acum Ministerul Educaţiei nu le-a rezolvat numeroase probleme, cum ar fi cele legate de salarii, care rămân foarte mici în comparaţie cu cele ale altor categorii sociale, cum ar fi cele din administraţia publică.

Profesorii aşteaptă şi acordarea sporurilor sau modificarea programelor şcolare.

Reprezentanţii angajaţilor din educaţie le reamintesc şi politicienilor din opoziţie că trebuie să facă o schimbare, dă dea dovadă de interes şi respect faţă de oamenii oneşti din această ţară şi să lase deoparte interesele personale.


Etichete fslipsdromaniasindicalistieducatieministerul educatiei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live