Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

10 Martie 2015
Vizualizari: 932
Comentează add

Sindicaliștii portuari contestă așa-numitul "Master Plan al Portului Constanţa", precum și actualizarea tarifelor de utilizare a domeniului portuar pentru operatori.

Sindicaliștii, noi proteste în Portul Constanța

mona-constantinescu-constanta

Portul Constanța. Foto: Arhivă.

Sindicaliştii portuari, alături de operatorii de pe platforma portuară Constanţa, au reluat in aceasta dimineata protestele.

Sindicalistii s-au adunat în fața sediului administrativ al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța pentru a contesta Master Planului Portului Constanța, precum și actualizarea tarifelor de utilizare a domeniului portuar pentru operatori.

Ei susțin că Master Planul a fost întocmit fără consultări prealabile între Administratia Porturlui și comunitatea portuară, iar conducerea vrea doar să distrugă economia portuară, prin transformarea Portului Vechi, propunere inclusă în document.

În replică, reprezentanții Administrației Porturilor Maritime spun că potenţialul economic al Portului Vechi este redus în momentul de față si ca transformarea zonei va genera mai multe venituri, investiţii şi locuri de muncă.

Sindicalistii au fost invitati astazi la o discutie cu reprezentantii Administratiei Porturilor Maritime insa au refuzat avind in vedere ca ordinea de zi de a discutiilor propusa se refera numai la Master Planul Portului si la politica de tarifare a operatorilor portuari In acest contest ei solicita sa se includa pe ordinea de zi a discutiilor, si revocarea mandatului membrilor Consiliului de Administratie cat si a conducerii executive a APMC, probleme care au generat acest protest, la o alta data.


Etichete Stiri Sud-EstConstantaportsindicalistiprotesteMaster Plan Transporturi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live