Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Ianuarie 2020
Vizualizari: 445
Comentează add

La clasa a XI-a simularea va fi organizată de inspectorate, deci nu va fi cu subiecte unice la nivel naţional, în timp ce la clasa a VII-a simularea din luna mai va fi naţională.

Simulări de examene ptr elevii de clasele a VII-a şi a XI-a în luna mai

radiojurnal

   Foto Agerpres

Elevii de clasele a VII-a şi a XI-a vor susţine simularea examenelor de Evaluare Naţională şi Bacalaureat 2020 în luna mai, după elevii din clasele terminale, a declarat ieri pentru Edupedu.ro ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

Ministrul a precizat că, la clasa a XI-a simularea va fi organizată de inspectorate, deci nu va fi cu subiecte unice la nivel naţional, în timp ce la clasa a VII-a simularea din luna mai va fi naţională, dar cu o structură nouă de subiecte, şi va fi stabilită printr-un ordin de ministru elaborat probabil după 1 februarie.

Monica Anisie a precizat că a decis decalarea simulărilor la clasa a VII-a, faţă de cele susţinute în martie de copiii aflaţi la final de gimnaziu, pentru că aceşti elevi au învăţat de la clasa I până acum, după o programă şcolară nouă, diferită de cea urmată de elevii din clasa a VIII-a.


Etichete Evaluare NaţionalăBacalaureatluna maiEdupedu.roMinistrul EducaţieiMonica Anisie.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live