Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

11 Iunie 2018
Vizualizari: 809
Comentează add

Simona Halep s-a întors astăzi în ţară, după ce a cucerit, la Paris, primul său titlu de grand slam.

Simona Halep şi trofeul de la Roland Garros, pe Arena Naţională

radu-dobritoiu

Simona Halep s-a întors astăzi în ţară, după ce a cucerit, la Paris, primul său titlu de grand slam. Simona Halep a fost întâmpinată la aeroport de ministrul sportului, Ioana Bran, şi de preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.

„Darren Cahill mi-a transmis că trebuie să merg să câştig. Cele trei finale de dinainte au fost tratate cu o emoţie diferită, nu cu aşa mare încredere. Domnul Ţiriac mi-a spus demult, că dacă joc cum ştiu eu, voi câştiga fără probleme”, a spus Simona Halep.

„Nu prea am dormit, după meciul de sâmbătă am dormit doar 3 ore. Azi dimineaţă am început să simt bucuria şi acum este şi mai mare emoţia.  Merg înainte, cariera mea nu se opreşte aici şi visez la mai multe trofee de acest fel, acum mă simt împlinită profesional. Am crezut cu disperare că pot câştiga un Grand Slam, nu am cedat niciodată”, a mai declarat Simona Halep.

„Vreau să am copii, cât mai mulți, dar deocamdată acest titlu parcă mi-a dat și mai multă energie”, a spus ea, răspunzând întrebării unui ziarist apropo de Serena Williams.

„Oriunde îl pot prezenta (trofeul), oriunde este ok”, a precizat Simona referitor la polemicile care au apărut în legătură cu locul unde ar fi fost potrivit să prezinte trofeul.

„Am simțit o greutate în picioare, când am câștigat ultimul punct, nu prea exteriorizez, dar în interior am avut nevoie să mă uit la oamenii care au fost alături de mine în acest parcurs” - a explicat Simona în legătură cu momentul care a făcut înconjurul lumii, cel în care a sărit peste lojă pentru a-și îmbrățișa antrenorul și familia.

În această seară, de la de la ora 20.00, la Arena Nationala, în faţa zonei VIP- intrarea oficială, Primăria Municipiuui Bucureşti a organizat o ceremonie în cadrul căreia Simona Halep, cetăţean de onoare al Capitalei, va prezenta romănilor replica trofeului cucerit la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen.


Etichete Simona HalepRoland Garros

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live