Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Vineri, 14 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Iamandi

24 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1580
Comentează add

Tenismena româncă spune prin intermediul agenției ei de PR că operația chirurgicală îi împiedică participarea la Fed Cup dar și la turneele din Dubai și Doha.

Simona Halep se operează

ionut-iamandi

Foto: facebook.com.

Tenismena româncă Simona Halep a anunțat prin intermediul agenției ei de PR că nu va mai putea participa la competițiile internaționale programate în perioada următoare din cauza unei operații chirurgicale pe care o va face în curând.

Este vorba de turneele de la Dubai și Doha, dar și de întâlnirea dintre România şi deţinătoarea trofeului Fed Cup, Cehia, contând pentru sferturile de finală ale Grupei Mondiale, care va avea loc în 6 şi 7 februarie la Cluj-Napoca.

"Sper să fiu refăcută pentru Indian Wells", afirmă sportiva de 24 de ani. Turneul american de Grand Slam este programat să înceapă pe 7 martie. 

Simona Help precizează că problemele sale de sănătate sunt mai vechi, iar acum a dat curs sfatului medicilor de a se opera la nas.

"La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă", anunță Simona Halep.

Ea a încercat să explice rezultatele sportive considerate sub așteptări din ultima vreme prin starea de sănătate precară pe care ar fi avut-o în acest interval. 

Simona Halep a jucat recent două turnee la antipozi, în primul fiind cap de serie dar nereușind să ajungă în semifinale iar în cel de-al doilea, Openul australian, fiind eliminată din primul tur de o chinezoaică aflată pe locul 133 WTA.

Redăm mai jos comunicatul din partea Simonei Halep, numărul 2 mondial în tenisul feminin.

"Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale. 

Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamagită că nu pot participa din nou alături de echipă. 

Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar daca am fost sub tratament antibiotic. 

Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam. 

La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă. 

Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%. 

Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells. 

Îmi doresc să trec cu bine peste această intevenție și să mă pot deplasa la Cluj, să fiu alături de echipă, chiar și din tribună. 

Vă mulțumesc pentru susținerea constantă, o să vă simt lipsa în aceste săptămâni de pauză. 

În această perioadă, o să fac tot ceea ce este necesar să revin pe teren mai puternică și într-o formă bună", se mai arată în comunicatul primit la redacție din partea agenției de PR a Simonei Halep.


Etichete tenisexclusiv onlinesimona halep se opereazăsimona halep

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live