Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga Europa, grupa A - continuare Joi, 29 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

6 Februarie 2018
Vizualizari: 927
Comentează add

Simona Halep a confirmat pe Facebook că nu va juca pentru echipa de Fed Cup a României în meciul cu Canada, care va avea loc pe 10 şi 11 februarie, la Cluj.

Simona Halep nu joacă în partida de Fed Cup contra Canadei

razvan-stancu

Simona Halep. Foto: twitter.com/australianopen.

Simona Halep, (loc 2 WTA), a confirmat, astăzi, pe pagina sa de Facebook, că nu va juca pentru echipa de Fed Cup a României în meciul cu Canada, din cauza faptului că nu este recuperată complet după accidentarea de la Australian Open.

''După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă şi încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federaţiei. Echipa e pe primul loc şi e mult mai important ca în echipă să fie patru jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, aşa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc.

Îmi pare rău că nu pot să joc pentru România deşi e foarte important pentru mine, dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete şi a fi alături de echipă la acest meci important. Hai România!'', a scris Simona.


În urma acestei modificări, echipa Romaniei va fi compusa din următoarele jucătoare: Irina Camelia Begu (locul 37 WTA), Sorana Cârstea (loc 38 WTA), Ana Bogdan (loc 86 WTA) și Raluca Olaru (loc 45 WTA la dublu).

Ana Bogdan este la prima convocare în echipa României.

Partidele din Fed Cup dintre România şi Canada vor avea loc pe 10 şi 11 februarie, la Cluj.

Echipa învingătoare va juca, în aprilie, barajul pentru promovarea în primul eşalon valoric al FedCup.

Învinsa va evolua pentru menţinerea în Grupa Mondială II.


Etichete Simona Halep nu joacăFed CupCanadatenisfacebookromania canada fed cupaccidentareaustralian openana bogdansorana cirsteairina camelia beguraluca olarucluj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live