Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 19 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Cealera, Constanța

20 Iulie 2019
Vizualizari: 865
Comentează add

Campioana de la Londra va urca la bordul unui autobuz etajat care va merge de la sala sporturilor până în Piaţa Ovidiu unde le va vorbi fanilor săi.

Simona Halep îşi va prezenta la Constanţa trofeul cucerit la Wimbledon

sorin-cealera-constanta

Agerpres Foto/AP Photo/Tim Ireland)

Simona Halep îşi va prezenta, astăzi, la Constanţa trofeul cucerit la Wimbledon.

Campioana de la Londra va urca la bordul unui autobuz etajat care va merge de la sala sporturilor până în Piaţa Ovidiu unde le va vorbi fanilor săi. 

"La ora 17:00 voi fi în Piaţa Ovidiu din Constanţa pentru a vă prezenta trofeul cucerit la Wimbledon. Vă astept cu drag!" - este mesajul postat de Simona Halep pe pagina sa de Facebook, iar Constanţa se pregăteşte să o primească pe marea s-a campioană cum se cuvine.

Va fi o paradă în centrul oraşului Simonei Halep la care fanii sportivei sunt invitaţi să ia parte. Ceremonia va începe la Sala Sporturilor, unde Simona va urca într-un autobuz etajat care va merge pe traseul bulevardul Tomis-Termele Romane-Regina Elisabeta-Piaţa Ovidiu.

În aşteptarea sa, în Piaţă Ovidiu va avea loc un concert. La ora 17:30 Simona va urca pe scenă unde va avea parte de multe surprize, anunţă reprezentanţii Primăriei municipiului Constanţa.

Simona Halep a câştigat trofeul la Wimbledon sâmbăta trecută după ce a învins-o în finală pe Serena Williams, o premieră pentru tenisul românesc în proba de simplu pe iarba londoneză.

Cu victoria de la Londra, constănţeanca şi-a adăugat în palmares cel de al doilea trofeu de grand slem din carieră, după cel cucerit anul trecut la Roland Garros./lazard/ilapadat

 

Etichete halepwimbledon

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live