Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Iamandi

27 Octombrie 2014
Vizualizari: 2068
Comentează add

Finalista Turneului Campioanelor de la Singapore, românca Simona Halep, a fost întâmpinată la aeroport de o mulțime de fani din București și din țară.

Simona Halep a revenit în țară după finala WTA de la Singapore Simona Halep a revenit în țară după finala WTA de la Singapore - Conține audio

ionut-iamandi

Simona Halep. Foto: captură youtube.com.

La revenirea de la Singapore, pe aeroportul Otopeni, jucătoarea de tenis Simona Halep s-a declarat bucuroasă că a ajuns în finală și că într-o singură săptămână a avut ocazia să joace două meciuri cu numărul unu mondial Serena Williams.

"La meciul din finală am fost obosită, mi-a cedat brațul pentru că am avut meciuri grele până atunci.

"Dar meciul cu Serena Williams nu reprezintă apogeul carierei mele, sper să mai joc împotriva ei și să o înving", a spus Simona Halep.

Ea a povestit că la festivitatea de premiere, americanca Serena Williams "a făcut o glumă" și a rugat-o să facă o poză împreună, "pentru că vrea să aibă o amintire cu următorul numărul unu mondial".

Audio: Declaraţia Simonei Halep la revenirea în ţară (fragment)

Simona Halep a jucat în premieră pentru o jucătoare din România finala Turneului Campioanelor la tenis în compania Serenei Williams, pe care a pierdut-o cu 6-3, 6-0.

În grupele turneului, Simona Halep a învins-o pe Serena Williams cu 6-0, 6-2. 

Cele două nu s-ar fi întâlnit în finală dacă Simona Halep ar fi pierdut la jucătoarea Ana Ivanovici din Serbia cu 2-0 la seturi, în ultimul meci din grupe.

Simona Halep a pierdut, dar cu 2-1, astfel că, prin jocul rezultatelor, în finală a intrat numărul unu mondial Serena Williams.

La turneul desfășurat la Singapore Simona Halep, numărul 4 mondial, a câștigat 500 de puncte ATP și aproape un milion de dolari.

Twitter: Momentul premierii, în care Serena Williams îi cere Simonei Halep permisiunea să facă împreună o fotografie. După cum a povestit Simona Halep, fotografia a fost făcută de mama Serenei Williams.


Etichete tenisSimona HalepSerena WilliamsWTAturneul campioanelorSingaporeAna Ivanovici

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live