Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 03 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Cristiana Sabău, Bistriţa-Năsăud

9 August 2016
Vizualizari: 664
Comentează add

În cadrul evenimentului „ŞIC pe bicicletă la Bistriţa”, bicicleta cea mai şic echipată va fi premiată cu o sonerie la fel de şic.

Şic pe bicicletă Şic pe bicicletă - Conține audio

cristiana-sabau-bistrita-nasaud

Foto: Cristiana Sabau.

Şic pe bicicletă. Aşa au traversat oraşul la ceas de seară zeci de bistriţeni care au vrut să arate că e mult mai simplu să circuli pe două roţi şi uneori şi mai cool.

Prin gestul lor, oamenii au cerut totodată şi autorităţilor să le facă mai repede piste pe care să poată circula în siguranţă.

Au venit pe două roti, în ţinute cochete, toate domnişoarele, doamnele, toţi domnii şi domnişorii, cu familie sau singurei, pentru care bicicleta este sau ar putea deveni un mijloc firesc de deplasare cotidiană în oraş şi care cred că merită arătat şi altora că este compatibil cu eleganţa.

Participanţii au fost aşteptaţi în ţinute elegante şi naturale, să promoveze un stil de viaţă activ şi sănătos pentru ei, pentru mediu şi pentru comunitate şi să se simtă minunat alături de prietenii lor”, au spus organizatorii.

În cadrul evenimentului „ŞIC pe bicicletă la Bistriţa”, bicicleta cea mai şic echipată va fi premiată cu o sonerie la fel de şic.

AUDIO: Șic pe bicicletă.


Etichete Şic pe bicicletăbistritaelegantabicicleta

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live