Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

19 Noiembrie 2020
Vizualizari: 131
Comentează add

În curtea Spitalului Județean Sibiu a fost amplasat un nou container pentru depunerea trupurilor pacienților decedați de COVID-19.

Sibiu: Al doilea container pentru morții de COVID-19, la Spitalul Județean

carmen-vulcan-sibiu

Foto: Spitalul Județean Sibiu.

În curtea Spitalului Județean Sibiu a fost amplasat un nou container pentru depunerea trupurilor pacienților decedați de COVID-19.

Acesta are o capacitate de 12 locuri, este dotat  cu instalație de răcire și îndeplinește toate condițiile epidemiologice, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriță.

Primul container cu această destinație, care a fost adus lângă morga spitalului de mai bine de o lună, nu are instalație de aclimatizare , de aceea el va fi folosit , de-acum încolo, doar în caz de necesitate.

Acest al doilea container pentru morga spitalului a fost donat de o persoană fizică, iar instalația frigorifică a fost asigurată de o cunoscută firmă sibiană care produce conserve si preparate din carne.

Ieri, în județul Sibiu,  au fost înregistrate 7 decese asociate bolii COVID-19.

Sibiul este de altfel județul din țară cu cea mai mare rată de infectări, care a depășit 9 cazuri la mia locuitori. Iar municipiul Sibiu, aflat de luni în carantină,  a ajuns la aproape 14 cazuri la mia de locuitori.

(RS)


Etichete containersibiucoronavirusmorga(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live