Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

19 Ianuarie 2022
Vizualizari: 291
Comentează add

Măsura a fost luată după apariția unui focar de COVID-19 la acest Serviciu public din cadrul Instituției Prefectului, unde 6 angajați au fost confirmați pozitiv.

Sibiu: Activitatea cu publicul, suspendată la Serviciul înmatriculări auto

carmen-vulcan-sibiu

  Sibiu. Foto: Agerpres.

 La Sibiu va fi suspendată, joi și vineri( 20 și 21 ianuarie), activitatea cu publicul pentru depunerea de documente necesare înmatriculării vehiculelor.

Măsura a fost luată după apariția unui focar de COVID-19 la acest Serviciu public din cadrul Instituției Prefectului, unde 6 angajați au fost confirmați pozitiv. Din același motiv  se suspendă activitățile similare , până la întâi februarie, și în centrul secundar din municipiul Mediaș.  

 
Însă activitatea de eliberare a autorizațiilor de circulație provizorie va continua să se desfășoare în regim  normal, conform programărilor, informează Prefectura Sibiu.
 
Focarul de Covid-19 de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu este singurul activ, la ora actuală, în județul Sibiu.
 
Au mai fost înregistrate 10 cazuri pozitive la Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu din Sibiu, dar aici este un focar închis, studenții militari neavând contact cu exteriorul

Etichete sibiuServiciul înmatriculări autofocar covidactivitate suspendata(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live