Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (in continuare) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 August 2021
Vizualizari: 393
Comentează add

Manifestarea reuneşte, până la data de 29 august, peste 2.000 de artişti din 38 de ţări, în program figurând peste 600 de evenimente şi 100 de spectacole transmise online.

Sibiu: A 28-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru

radiojurnal

Conferinta de deschidere a Festivalul International de Teatru de la Sibiu - 21.08.2021 - Foto. Alexandru Dolea.

La Sibiu se desfăşoară cea de-a 28-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru.

Manifestarea reuneşte, până la data de 29 august, peste 2.000 de artişti din 38 de ţări, în program figurând peste 600 de evenimente şi 100 de spectacole transmise online.

De asemenea, publicul va putea asista, gratuit, la o serie de spectacole în aer liber, susţinute de companii de renume mondial. În exclusivitate pentru Radio România Actualităţii, creatorul şi preşedintele Festivalului, actorul Constantin Chiriac, le-a adresat o invitaţie tuturor iubitorilor artelor spectacolului.


Constantin Chiriac: Dragi prieteni ai Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, dragi români, dragi spectatori de pretutindeni, vă așteptăm la cel mai important eveniment al artelor spectacolului din România și unul din cele mai importante din lume. Construim împreună speranța. Încercați să vă bucurați de miracolul, de emoția, de frumosul, de calitatea pe care le aducem la Sibiu, dar și pe teritoriul întregii Românii și oriunde în lume, grație spectacolelor online pe care le avem, grație spectacolelor fizice, grație formulei hibride.Veniți să vă bucurați de ce înseamnă dialogul creator în această clipă!


Realizator: A consemnat reporterul nostru Pompilius Onofrei.


Etichete constantin chiriacsibiufestivalul international de teatru(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live