Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Lungu, Sălaj

4 Iulie 2021
Vizualizari: 336
Comentează add

Suntem în plin sezon al concediilor, iar autorităţile sanitare îi îndeamnă pe turişti să fie atenţi la locurile în care se cazează sau acolo unde mănâncă.

Sfaturi pentru concediu

adrian-lungu-salaj

  Foto: Arhiva/RRA.

Suntem în plin sezon al concediilor, iar autorităţile sanitare îi îndeamnă pe turişti să fie atenţi la locurile în care se cazează sau acolo unde mănâncă, pentru că riscurile sunt mari în această perioadă.
 
Mare atenţie şi la piscinele în care intraţi, iar petrecerea concediului peste hotare trebuie să fie însoţită de respectarea unor reguli clare pentru prevenirea unor eventuale incidente. 
 
Nu vă cazaţi în spaţii neautorizate, în locuri murdare unde nu sunt respectate nici măcar normele sanitare elementare.
 
Sunt sfaturile medicilor epidemiologi şi ai agenţilor autorizaţi de turism din Sălaj pentru cei care vor să plece în concediu în ţară şi străinătate.
 
Mai mult, asigurările de călătorie şi cele medicale sunt deosebit de importante, mai ales în această perioadă dificilă din punct de vedere sanitar.
 
În cazul celor care optează pentru staţiunile autohtone, înainte de a plăti vacanţa este importantă analizarea cu atenţie a tuturor detaliilor din pachetul oferit la vânzare, pentru a nu vă trezi că achiziţionaţi ceva ce nu există în realitate.
 
Mare atenţie şi la ştranduri, la restaurante şi la unităţile de cazare, pentru a nu vă trezi că sunteţi cazaţi în camere cu deficienţe de curăţenie sau că faceţi baie în bazine cu apă murdară.

Etichete concediusfaturiunde mancam(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live