Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 20 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 August 2017
Vizualizari: 1154
Comentează add

Marţi, va avea loc o sesiune parlamentară extraordinară pentru aprobarea ordonanţelor de urgenţă adoptate de Guvern săptămâna trecută.

Sesiune parlamentară extraordinară

radiojurnal

 Foto: Arhivă - cdep.ro.

Marţi, va avea loc o sesiune parlamentară extraordinară pentru aprobarea ordonanţelor de urgenţă adoptate de Guvern săptămâna trecută, a decis coaliţia la putere, PSD-ALDE.

Este vorba despre majorarea pensiilor de serviciu, în funcţie de coeficientul de inflaţie, plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului, la 8.500 de lei lunar, majorarea unor salarii din Ministerul de Interne, trecerea Companiei ELCEN, din subordinea Ministerului Economiei, la Primăria Generală a Capitalei.

Liberalii susţin că adoptarea de ordonanţe de urgenţă în timpul vacanţei parlamentare  arată lipsa oricarui plan al Guvernului şi incapacitatea de a anticipa evoluţiile din domeniile pe care trebuie sa le coordoneze. 

Liberalii vor solicita conducerilor celor două camere suplimentarea ordinii de zi şi cu alte teme, între care covocarea ministrului de finanţe sau a premierului pentru a prezenta execuţia bugetară pe primele şase luni ale anului şi planul de susţinere a cheltuielilor bugetare realizate prin creşterile de salarii.


Etichete sesiune parlamentară extraordinarăordonanţe de urgenţăPSD-ALDE

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live