Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Septembrie 2016
Vizualizari: 1072
Comentează add

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov a dat publicităţii un comunicat în care face o serie de precizări referitoare la noaptea în care a încetat din viaţă Ioan Gyuri Pascu.

Serviciul de Ambulanţă - noi precizări privind moartea lui Ioan Gyuri Pascu

radiojurnal

Foto: Arhivă/Marilena Frâncu.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov a dat publicităţii în această dimineaţă un comunicat de presă în care face o serie de precizări referitoare la noaptea în care a încetat din viaţă Ioan Gyuri Pascu.

Documentul relatează cele două momente în care maşinile ambulanţei s-au deplasat la locuinţa artistului şi că în cazul primei deplasări, Ioan Gyuri Pascu acuza atacuri de panică şi insmnie cu debut în urmă cu mai multe zile.

De asemenea, pacientul acuza dureri articulare dar nu a comunicat medicului alte informaţii privitoare la starea lui de sănătate, se arată în comunicat. La puţin timp după vizita ambulanţei, artistul a intrat în stop cardiorespirator.

Presa a relatat faptul că Ioan Gyuri Pascu era diabetic şi s-ar fi impus efectuarea unei electrocardiograme în acea noapte. Ambulanţa desfăşoară în prezent o anchetă internă în care se va pronunţa dacă a fost vorba de un eventual malpraxis din partea medicului de pe Salvare.


Etichete Serviciul de Ambulanţă Bucureşti IlfovIoan Gyuri Pascumedic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live