Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ. OMUL CU CHITARA (R) Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Şarpe

20 Martie 2022
Vizualizari: 769
Comentează add

Serviciile de informații ucrainene susțin că o anumită parte a elitei politice ruse îl consideră drept succesor al lui Putin pe Alexander Bortnikov, şeful FSB.

Servicii de informaţii: Elite din Rusia își propun să îl lichideze pe Putin

radu-sarpe

 Vladimir Putin, Moscova, 27 februarie 2022. Foto: Sergei GUNEYEV/ SPUTNIK/ AFP

Direcția de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării scrie astăzi pe Facebook că în cadrul elitei politice și de afaceri din Rusia se formează deja un grup de persoane influente care și-au propus să îl lichideze fizic pe președintele Putin.

Scopul grupului ar fi restabilirea legăturilor economice cu Occidentul, distruse din cauza războiului din Ucraina.

Serviciile de informații ucrainene, citate de Ukraiinska Pravda, susțin că o anumită parte a elitei politice ruse îl consideră drept succesor al lui Putin pe Alexander Bortnikov, directorul Serviciului rus de Securitate, FSB, recent căzut în dizgrația liderului de la Kremlin, din cauza proastei evaluări a stării de spirit a populației și a capacității armatei ucrainene.

Spionajul militar ucrainean susține că Bortnikov și alți reprezentanți ai elitei ruse iau în considerare diferite variante pentru a scăpa de Putin, în special prin otrăvire, îmbolnăvire bruscă sau prin alt accident.

 
 

Etichete vladimir putinrusiaucrainalichidareotravireaccidentimbolnavireelitaservicii de informatiifsbsuccesoralexander bortnikov

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live