Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 24 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Şarpe

19 Septembrie 2016
Vizualizari: 778
Comentează add

Reţeaua online Netflix rămâne principalul concurent pentru televiziunile transmise prin cablu şi a anunţat că va cheltui în acest an 5 miliarde de dolari pentru producţie.

Serialul "Urzeala tronurilor" a dominat Premiile Emmy

radu-sarpe

Actorii şi echipa serialului "Urzeala tronurilor" au primit cele mai multe statuete Emmy   Foto: Invision/AP pentru www.emmys.com.

Serialul "Urzeala Tronurilor" devine cea mai premiată producţie din istoria televiziunii americane, cu 12 trofee Emmy câştigate duminică seara la categoria dramatică.

Şi actriţa Julia Louis-Dreyfus intră în istorie cu al cincilea Emmy consecutiv pentru rolul din serialul de comedie "Vicepereşedinta", o satiră depre ascensiunea incompetenţei în politică. Ambele seriale sunt difuzate de reţeaua HBO, care a dominat gala Emmy cu 22 de premii.

Pe locul doi, cu 18 premii s-a clasat canalul FX, deţinut de 21-st Century Fox, în special prin seria scurtă "The People vs. O.J. Simpson", despre cazul fostului fotbalist-vedetă, acuzat de dublă crimă în 1994, care pare să-i fascineze şi acum pe americani.

Reţeaua online, Netflix rămâne principalul concurent pentru televiziunile transmise prin cablu, cu 9 premii Emmy, inclusiv cel pentru film documentar. Conducerea Netflix a anunţat că va cheltui în acest an 5 miliarde de dolari pentru producţie, dublu faţă de HBO şi de 6 ori mai mult decât FX.  


Etichete EmmyteleviziuneserialefilmedocumentarepremiiNetflixJulia Louis-DreyfusFXHBO

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live