Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Campionatul European de Handbal Feminin: ROMÂNIA – UNGARIA Miercuri, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

17 Noiembrie 2017
Vizualizari: 954
Comentează add

O întreagă stradă din oraş a fost blocată pentru cei 250 de invitaţi, printre care s-au numărat cântăreaţa Beyoncé sau vedeta de televiziune Kim Kardashian.

Serena Williams a avut o nuntă cu tema "Frumoasa şi Bestia"

sergiu-stet

Serena Williams şi fetiţa ei, Alexis Olympia.          Foto: facebook.com/SerenaWilliams/photos.

Vedeta tenisului Serena Williams s-a măritat cu Alexis Ohanian, cofondatorul milionare al siteului web Reddit, in New Orleans. O întreagă stradă din oraş a fost blocată pentru cei 250 de invitaţi, printre care s-au numărat cântăreaţa Beyoncé, vedeta de televiziune Kim Kardashian şi redactorul şef al revistei Vogue, Anna Wintour.

Ceremonia a avut loc la numai 11 săptămâni după ce cuplului li s-a născut fetiţa, pe care au numit-o Alexis Olympia. Nunta a avut ca temă "Frumoasa şi Bestia", iar multe dintre primele foografii îi înfăţişează pe invitatţi în ţinute foare elaborate.

Serena Williams a câştigat 23 de turnee de Grand Slam, printre care şi Australian Open de anul acesta, când era însărcinată cu fiica ei. Cel mai probabil ea va lupta pentru păstrarea titlului, în 2018.


Etichete Serena WilliamsAlexis OhanianRedditBeyoncéKim KardashianVogueAnna Wintour

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live