Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

20 August 2020
Vizualizari: 1588
Comentează add

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode: Comisia de Recepție începe luni, 24 august, verificările pe Magistrala M5 Drumul Taberei.

Septembrie, noul termen estimat pentru inaugurarea M5 Drumul Taberei

alex-lancuzov

 Şantierul metroului din Drumul Taberei. Foto: Arhiva/Alexandru Lancuzov.

Metrorex a reușit să rezolve problema infiltrațiilor de apă pe șantierul Magistralei de Metrou M 5 etapă care permite inaugurarea metroului din cartierul Drumul Taberei în aproximativ o lună când se finalizează toate testele, a anunțat, în exclusivitate pentru RRA, Ministrul Transporturilor Lucian Bode. 

În paralel cu testele statice și dinamice, de luni, 24 august Comisia de Recepție de la Minister începe verificările pe șantierul M 5, a anunțat ministrul Lucian Bode : ,,Săptămâna aceasta, luni, au început testele instalațiilor electro-energetice și acestea sunt în regulă, se fac și testele dinamice cu 8 trenuri pentru teste dinamice și înmagazinarea tonajului de rodaj. De luni, 24 august, Comisia de Recepție începe recepția pe specialități, pe componente și în paralel se realizează și recepția la terminarea lucrărilor respectiv la punerea în funcțiune a instalațiilor. Sperăm că toate aceste proceduri să se realizeze într-un timp cât mai scurt astfel încât în septembrie să putem să vedem trenurile de metrou circulând pe M 5

La Magistrala de Metrou M 5 se lucrează din 2011 iar termenul inițial de finalizare era 2015. Lucrările sunt finanțate cu fonduri europene.


Etichete (ph)drumul tabereimetrouinaugurare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live