Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Marţi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

29 Mai 2018
Vizualizari: 570
Comentează add

Magistraţii instanţei supreme au amânat pentru 8 iunie sentinţa în dosarul în care Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual.

Sentinţa în cazul lui Liviu Dragnea, amânată pentru 8 iunie

madalina-verman

 Liviu Dragnea. Foto: Arhiva/ Agerpres.

Magistraţii instanţei supreme au amânat pentru 8 iunie sentinţa în dosarul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual.

La ultimul termen al procesului, reprezentantul DNA a cerut pentru Liviu Dragnea pedeapsa închisorii cu executare, precum şi anularea suspendării executării pedepsei de doi ani din Dosarul Referendumul.

În schimb, în cazul fostei soţii a lui Dragnea, Bombonica Prodana, procurorul a solicitat încetarea procesului, după ce aceasta a achitat prejudiciul în cauză.

Liderul PSD a susţinut permanent că este nevinovat şi că nu a comis niciuna din faptele de care este acuzat.

El a fost trimis în judecată în 2016, alături de alte persoane şi de fosta soţie, pentru că ar fi intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la Direcţia de Asistenţă Socială Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul Organizaţiei PSD Teleorman.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, se va afla de astăzi în vizită oficială în Elveţia, unde, potrivit unui comunicat, va discuta despre extinderea bazei de cooperare dintre forurile legislative ale celor două state.
  


Etichete Liviu Dragneaprocessentinta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live