Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 02 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

26 Martie 2020
Vizualizari: 178
Comentează add

Proiectul de lege votat în Senat include suma de 500 de miliarde de dolari care vor fi alocați celor mai greu lovite industrii şi plăţii unor bani direct către familii.

Senatul SUA a adoptat un pachet de sprijin economic de 2000 de miliarde USD

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Senatul Statelor Unite a adoptat în unanimitate un pachet financiar de 2 trilioane de dolari pentru a atenua impactul epidemiei de coronavirus asupra economiei americane, pe fondul creşterii cu peste 10.000 de cazuri de infecţie cu coronavirus pe zi.

Corespondentul BBC transmite că Statele Unite au raportat până în prezent 70.000 de cazuri de infecţie cu coronavirus, mai multe cazuri decât sunt înregistrate în China sau Italia.

Proiectul de lege bipartizan votat în Senat include sume de 500 miliarde de dolari care vor fi alocate celor mai greu lovite industrii şi plăţii unor cecuri direct către familiile americane.

Liderul minorităţii din Senatul SUA, democratul Chuck Schumer, a salutat consensul din Senat. "Este o realizare. Au fost momente grele, momente de răsuciri şi blocaj, dar, aşa cum bine ştiţi, am spus tuturor celor care m-au tot întrebat că am încredere că vom avea o lege, pentru că America şi poporul american cer asta. Am spus că această boală este extrem de diferită şi dificilă", a declarat Chuck Schumer. 

(S.S.)


Etichete Chuck Schumer,Senatsprijin economicpachet

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live