Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Iunie 2017
Vizualizari: 1877
Comentează add

Propunerea legislativă are ca principală modificare separarea funcţiilor de preşedinte al Consiliului de Administraţie de cea de Director General.

Senatul a adoptat modificarea şi completarea legii SRR - SRTv

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Senatul a adoptat în calitate de Cameră decizională proiectul de lege privind modificarea si completarea legii privind organizarea şi functionarea Televiziunii şi Radioului Publice.

Propunerea legislativă are ca principală modificare separarea funcţiilor de preşedinte al Consiliului de Administraţie de cea de Director General ale Societatilor  Publice de Radio si Televiziune.

Preşedintele Comisiei pentru cultură, senatorul PSD Lucian Romaşcanu:

"Este prima iniţiativă legislativă de modificare fundamentală a Legii 41 din 1994.

"Suntem bucuroşi că de-a lungul dezbaterilor am constatat interesul pentru a avea o asemnea modificare a Legii 41 din partea tuturor grupurilor parlamentare consultate.

"Principalele modificări sunt separarea funcţiei de preşedinte de cea de director general pentru dinamizarea şi eficientizarea activităţii celor două societăţi publice de radio şi de televiziune.

"Articolul 41 al legii se modifică astfel încât să se pună în acord cu noua legislaţie privind finanţarea de la buget a celor două societăţi".


Etichete SRRSRTvsenatlegea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live