Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA (R) Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Octombrie 2021
Vizualizari: 289
Comentează add

Proiectul de lege care prevede introducerea certificatului verde COVID-19 pentru personalul medical, dar şi pentru cei din instituţiile publice şi birouri a fost respins.

Senat:proiectul privind obligativitatea certificatului verde a fost respins

radiojurnal

 

Proiectul de lege care prevede introducerea certificatului verde COVID-19 pentru personalul medical, dar şi pentru cei din instituţiile publice şi clădirile de birouri a fost respins miercuri, 27 octombrie, de Senat.
 
Pentru adoptare era nevoie de 69 de voturi "pentru", dar în favoarea legii s-au pronunţat doar 67 de parlamentari. Proiectul a fost susţinut de PNL, USR şi UDMR, în timp ce senatorii PSD şi AUR l-au criticat vehement.
 
Contestatarii introducerii certificatului verde în instituţiile publice spun că măsura este discriminatorie. De cealaltă parte, susţinătorii lui atrag atenţia că sutele de decese zilnice provocate de COVID-19 nu ar trebui să le mai permită parlamentarilor să fie dezbinaţi şi că aceştia trebuie să adopte legi care să-i protejeze pe oameni.
 
Documentul privind introducerea certificatului verde în instituţiile publice va merge în Camera Deputaţilor pentru votul decizional.

Etichete Senatcertificat verde

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live