Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Ianuarie 2017
Vizualizari: 1200
Comentează add

Comunicat de presă – senatorul Titus Corlățean reales președinte al Subcomisiei APCE privind Orientul Mijlociu și Lumea Arabă.

Senatorul Titus Corlățean, reales președinte al Subcomisiei APCE

radiojurnal

 Senatorul PSD Titus Corlăţean Foto: Arhivă.

Miercuri, 25 ianuarie a.c., în cadrul primei părți a Sesiunii ordinare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (Strasbourg, 23-27 ianuarie 2017), senatorul Titus Corlățean a fost reales pentru un nou mandat de președinte al Subcomisiei APCE privind Orientul Mijlociu și Lumea Arabă.

La reuniune au participat delegațiile parlamentare din Israel (Knesset) și Palestina (Consiliul Național Palestinian). Intervențiile participanților au vizat necesitatea continuării Procesului de Pace israelo-palestinian, tematica celor două state care să conviețuiască în pace și securitate, problematica ISIS și a terorismului internațional. 

Membrii comisiei au decis să continue acțiunile întreprinse până în acest moment, cu accent pe tematica Procesului de pace israelo-palestinian și asupra modului în care subcomisia/APCE poate contribui la o atmosferă constructivă de contacte directe în cadrul subcomisiei între delegațiile palestiniană și israeliană.

În cadrul acțiunilor vitoare ale subcomisiei vor fi abordate și alte subiecte de interes pentru zona Orientului Mijlociu. 


Etichete senatortitus corlateanpreședinte al Subcomisiei APCE privind Orientul Mijlociu și Lumea Arabă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live