Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Mai 2022
Vizualizari: 212
Comentează add

Vor fi expertizate clădirile cu destinaţia şcoli, spitale şi policlinici. Proiectul de lege merge în continuare la Camera Deputaţilor pentru votul decizional.

Senat - măsuri pentru reducerea riscului seismic al clădirilor

radiojurnal

Foto senat.ro

Senatorii au adoptat un proiect de lege care prevede măsuri pentru reducerea riscului seismic al clădirilor. Vor fi expertizate clădirile cu destinaţia şcoli, spitale şi policlinici.

Senatorului UDMR Császár Károly Zsolt spune că proiectul de lege rezolvă atât consolidarea clădirilor cu risc seismic printr-un program multianual, cât şi inventarierea unităţilor aflate în această situaţie.


Császár Károly Zsolt: Acest proiect legislativ rezolvă şi această problemă, precum şi răspunderea autorităţilor publice locale de a raporta acţiunile întreprinse în sensul inventarierii şi depistării cazurilor în care clădirile sunt în risc seismic. După aceste inventarieri urmează şi finanţarea. Considerăm că acest proiect este o soluţie la această problemă foarte gravă. Considerăm noi că a fost uitată.


Proiectul de lege merge în continuare la Camera Deputaţilor pentru votul decizional, a transmis redactorul RRA, Amalia Bojescu.


Etichete reducere risc seismicsenatcamera deputaţilorvot decizionalşcolispitalepoliclinici

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live