Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ - continuare Miercuri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

3 August 2012
Vizualizari: 1425
Comentează add

Începând de vineri, 3 august, şi până în noaptea de sâmbătă spre duminică 4-5 august în localitatea Gărâna se va desfăşura festivalul Semenic Fest.

Semenic Fest 2012

mario-balint

Foto: Arhivă.

Muntele Semenic se va lăsa din nou cucerit de muzică, începând de vineri, 3 august, şi până în noaptea de sâmbătă spre duminică 4-5 august, perioada în care va avea loc, în localitatea Gărâna, festivalul Semenic Fest.

Spectacolele vor începe vineri seara, de la ora 20, cu recitalul interpretei Didina Curea, din Oţelu Roşu.

Din oră în oră, protagoniştii de pe scenă din Poiana Lupului, de lângă staţiunea Gărâna, se vor schimba după următorul program: de la ora 21 - Doru Stânculescu & Sorin Minghiat, ora 22 – Nicu Alifantis, ora 23 – Mircea Vintilă.

Spectacolele de sâmbătă, 4 august, vor începe tot de la ora 20, cu un concert susţinut de cantautorul reşiţean Cristian Buică.

În continuare, programul spectacolelor va fi: ora 21 - Maria Gheorghiu, ora 22 - Ioan Gyuri Pascu, ora 23 - Vasile Seicaru & Victor Hoaja, ora 24 - Ducu Berzi & Mihai Neniţă.

Duminică, 5 august, se va desfăşura ''Banat Mountainbike Maraton'', în cadrul campaniei Radio România ''Mişcarea de Sănătate'', competiţie care anul trecut a adunat aproximativ 700 de participanţi la Gărâna.


Etichete Ştiri VestSemenic Festspectacol

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live