Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Zimmerman

15 Septembrie 2014
Vizualizari: 1314
Comentează add

Până la sfârşitul lunii octombrie, cei care vor să descopere viaţa şi tradiţiile din satul românesc pot petrece şase zile la o pensiune de două margarete plătind 175 de lei.

Sejur liniştit prin programul "Vacanţă la ţară"

elena-zimmerman

 

Turiştii care vor o vacanţă liniştită într-un cadru natural pot face acest lucru la preţuri ceva mai mici, prin Programul "Vacanţă la ţară".

Astfel, până la sfârşitul lunii octombrie, cei care vor să descopere viaţa şi tradiţiile din satul românesc pot petrece şase zile la o pensiune de două margarete plătind 175 de lei.

Tarifele ajung la 290 de lei de persoană pentru aceeaşi perioadă, dar la o pensiune de cinci margarete.

Preşedintele Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural, Marilena Stoian, a precizat pentru Radio România Actualităţi că cele mai multe unităţi de cazare înscrise anul acesta în program sunt din zonele Apuseni, nordul Olteniei, Bran-Moeciu şi Moldova.  

"Turiştii sunt din ce în ce mai interesaţi. Avem deja turişti fideli, care nici nu aşteaptă să apară informaţiile oficial, care ne sună şi întreabă ce pensiuni au mai aderat la acest program, ce localităţi, unde pot să meargă. Sunt proprietari de pensiuni care înţeleg că este vorba de o promovare.

"Faptul că în extrasezon au totuşi nişte camere ocupate, cei care înţeleg, chiar dacă nu câştigă, să spunem, direct, faptul că îşi acoperă minim de cheltuieli, turiştii vin şi se conving la faţa locului de condiţiile oferite, de zonă, este oricum un avantaj pentru pensiunile respective", a spus Marilena Stoian.

Rezervările se pot face la recepţie sau prin agenţiile membre ale Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism sau prin filialele Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural. 


Etichete Vacanţă de varăturiştipensiuneVacanţă de ţarăAsociaţia Naţională de Turism RuralEcologic şi CulturalApuseniBran-MoeciuMoldovaOltenia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live