Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINAL - continuare Marţi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

9 Octombrie 2018
Vizualizari: 483
Comentează add

Ultimele statistici indică faptul că doar 20% dintre locuinţele românilor sunt asigurate.

Şeful DSU, Raed Arafat, îndeamnă populaţia să îşi asigure bunurile

bogdan-isopescu

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat. Foto: Arhivă.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, îndeamnă populaţia să îşi asigure bunurile, mai ales având în vedere că schimbările climatice au efecte din ce în ce mai intense.

Prezent astăzi la Forumul Internaţional al Riscurilor Catastrofale, el a precizat şi că asiguratorii trebuie să lucreze corect, pentru a creşte încrederea în acest sistem.


Raed Arafat: Noi trebuie să pregătim populaţia pentru ce este mai rău. Noi nu ştim dacă se va întâmpla ceva devastator, dar suntem obligaţi să ne gândim la worst-case scenario întotdeauna. Ideea că: Să nu spui populaţiei pentru că induci panică, noi am lăsat-o în urmă şi nu ne mai gândim la ea. Am nevoie de o populaţie informată. Acelaşi lucru este pe schimbările climatice şi tot. Dacă explicăm oamenilor că este risc să rămână fără casă, este risc să rămână fără gospodărie, atunci poate că într-adevăr se asigură, dar asta, bineînţeles, înseamnă că dacă omul a plătit, să nu fie găsite o mie de cauze că să nu fie despăgubit.


Realizator: Ultimele statistici indică faptul că doar 20% dintre locuinţele românilor sunt asigurate, transmite reporterul nostru, Bogdan Isopescu.


Etichete Şeful DSURaed Arafatpopulaţiaasigure bunurileschimbari climatice

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live