Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

22 Aprilie 2021
Vizualizari: 190
Comentează add

Şeful statului cere guvernanților mai puține dispute și mai mult dialog și să aibă ca prioritate agenda cetățeanului.

Şeful statului cere guvernanților mai puține dispute și mai mult dialog

florin-lepadatu

   Klaus Iohannis. Foto: Presidency.ro.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI  - Așteptat de mulţi să intervină în disputa din coaliția de guvernare generată de demiterea ministrului Vlad Voiculescu, președintele Klaus Iohannis a prezentat miercuri seară propriile concluzii despre această criză.

El consideră că răspunsul liderilor coaliţiei la această provocare a fost unul bun, dincolo de unele declarații pe care le-a numit mai puțin inspirate.

Şeful statului a mai spus că le cere guvernanților mai puține dispute și mai mult dialog și să aibă ca prioritate agenda cetățeanului.

Din opoziție, PSD consideră însă că partidele de la putere nu colaborează deloc bine, ceea ce afectează actul de guvernare și viața cetățenilor, context în care liderul social-democrat Marcel Ciolacu a anunțat din nou că, până la finalul actualei sesiuni parlamentare, PSD va depune o moțiune de cenzură.


Marcel Ciolacu: Ruptura dintre ei este mult prea mare. Sunt total diferite cele două partide: Partidul Național Liberal și USR și nu mare mi-ar fi mirarea ca, în maxim o lună de zile, să mai avem încă o dată o criză. Eu cred că românii se așteaptă ca acest guvern, la un moment dat, să plece. Câteodată, căderea unui guvern duce la închiderea unor crize majore politice.


Etichete klaus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live