Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 31 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

29 Martie 2017
Vizualizari: 587
Comentează add

Ministerul Transporturilor a anunţat că nu va mai tolera prelungiri ale termenelor de execuţie pentru marile proiecte de infrastructură

Şefii Companiei de Drumuri scoşi pe teren de ministrul transporturilor

-

Ministerul Transporturilor anunţă că nu va mai accepta prelungiri ale termenelor de execuţie pentru marile proiecte de infrastructură derulate de companiile din subordine.

Declaraţia vine după ce premierul Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului Răzvan Cuc să îşi asume, în scris, respectarea termenelor pentru lucrări, iar acesta a prezentat câteva cauze pentru performanţele slabe ale Companiei de Drumuri.

Răzvan Cuc: "Foarte multe lucruri s-au promis şi foarte puţine s-au realizat. Am cerut celor din companie să nu mai stea în birouri, să iasă pe teren. Nu stăm toată ziua să plimbăm hârtii, dintr-un departament într-altul, ci mergem să vedem exact cum se desfăşoară lucrările, pentru că doar aşa putem preîntâmpina eventualele probleme care apar şi, în al doilea rând, trebuie foarte atentă monitorizată şi legătura dintre beneficiari şi antreprenori."

Întrebat dacă este de acord cu preluare Centurii Capitalei şi a metroului de către Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, ministrul Răzvan Cuc a răspuns că, pentru ambele obiective, sunt în derulare proiecte cu fonduri europene şi nu vede posibilă o astfel de preluare, în acest moment, ci, eventual, după finalizarea lucrărilor de investiţii, transmite reporterul RRA Alexandru Lancuzov.


Etichete Răzvan Cucministerul TransporturilorCompania de Drumuri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live