Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICA - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (continuare) Sâmbătă, 24 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Martie 2019
Vizualizari: 623
Comentează add

Zeci de angajaţi ai First Bank au pichetat sediul instituţiei, nemulţumiţi de decizia acţionarilor de a închide sau comasa 40 de filiale.

Sediu de bancă, pichetat de angajați

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Câteva zeci de angajaţi ai First Bank au pichetat astăzi sediul instituţiei, nemulţumiţi de decizia acţionarilor de a închide sau comasa 40 de filiale şi de a concedia aproape 400 de oameni.

Protestatarii vor ca cei care vor fi daţi afară să primească mai multe salarii compensatorii, să li se acorde al 13 lea salariu, dar şi bonusurile cuvenite pentru anul trecut. 

Mircea Dumitru, reprezentantul sindicatului angajaţilor din First Bank: Salariații sunt îngrijorați și reacționează în felul acesta în ideea de a obține conform legii nişte compensații mai mari. Totodată, sunt nemulţumiţi şi cei care rămân pentru că vor fi afectaţi şi ei prin pierderea unor drepturi deja avute până acum.

First Bank este fosta Piraeus Bank România, care a fost preluată de către un fond american de investiţii. Banca a început să funcţioneze sub noul nume abia în noiembrie anul trecut.


Etichete protestbanci

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live