Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Februarie 2021
Vizualizari: 91
Comentează add

La reuniunea convocată de preşedintele Klaus Iohannis participă premierul Florin Cîţu, miniştrii educaţiei şi sănătăţii şi mai mulţi responsabili din sănătate.

Ședinţă pe tema redeschiderii şcolilor, la Palatul Cotroceni

radiojurnal

Foto: presidency.ro.

O şedinţă de lucru pe tema redeschiderii şcolilor de luni, 8 februarie, are avea loc astăzi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni.

La reuniunea convocată de preşedintele Klaus Iohannis participă premierul Florin Cîţu, miniştrii educaţiei şi sănătăţii şi mai mulţi responsabili din sănătate.

Autorităţile iau în calcul revenirea elevilor în şcoli o dată cu începerea semestrului al doilea, dar numai după o evaluare nouă a situaţiei epidemiologice.

În cazul în care se va reveni la şcoală, decizia va fi descentralizată la nivelul fiecărei localităţi, în funcţie de incidenţa infectărilor.

Ieri, ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că elevii care îşi vor relua fizic cursurile vor primi măşti de protecţie dintr-un stoc de peste 37 de milioane de bucăţi alocate învăţământului preuniversitar.

El a explicat că învăţământul hibrid se va păstra acolo unde există profesori şi elevi care au indicaţie medicală pentru a continua cursurile de acasă.

(RS)


Etichete palatul cotroceniklaus iohannisscoli(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live