Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI (DEZBATERE RRA) Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Iunie 2015
Vizualizari: 1236
Comentează add

Conducerea Camerei Deputaților dezbate de la ora 17.00 cererea DNA în cazul premierului Victor Ponta.

Ședință de urgență la Parlament în cazul Victor Ponta

radiojurnal

Camera Deputaților. Foto: Arhivă.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor va lua în discuţie la ora 17.00 cererea de încuviinţare a urmăririi penale formulate de procurorii anticorupţie pe numele premierului Victor Ponta, care este şi deputat.

Potrivit regulamentului, solicitarea DNA va fi trimisă Comisiei Juridice care are un termen de cinci zile pentru formularea unui raport, cu posibilitatea prelungirii perioadei de analizare a dosarului.

După definitivarea raportului, documentul va fi trimis biroului permanent, care va decide momentul includerii pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaţilor a solicitării DNA.

Astăzi Direcţia Naţională Anticorupţie a dispus începerea urmării penale faţă de premierul Victor Ponta, la data faptelor avocat.

Acuzaţiile sunt fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitae la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul de corupţie de la companiile energetice Turceni şi Rovinari, în care este implicat şi senatorul Dan Şova.

De asemenea, procurorii consideră că se impune continuarea urmăririi penale faţă de Victor Ponta şi pentru trei infracţiuni de conflict de interese, fapte aflate în legătură cu funcţia sa de prim-ministru.


Etichete Biroul Permanent al Camerei DeputaţilorVictor PontaDNAavocatTurceniRovinariDan Sova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live